silkroad origin mobile türkiye
silkroad origin mobile türkiye
  • Merhaba Ziyaretçi sitemize hoşgeldin!
    Forumdaki içeriklerimizden daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz
    Hello Welcome to Guest!
    Register here to benefit more from our content on the forum
silkroad game silkroad phbot silkroad kopazar silkroad sromobile

Silkroad Matematiksel Veriler HK (9 Görüntüleyen)

Elynora

Kayıtlı Kullanıcı
Üye
Server
ISRO Theia
Merhaba,

Sİlkroad'ın dataları çalındığı halde, bu crit 'in pary rate 'in reinforce falan filan bunların çalışma algoritması konusunda hiç bir matematikçinin inceleme yapmaması çok ilginç değil mi?
Adamlar zamanında bunun kodunu yazmışlar stabil çalışıyor ve çözülememiş olması çok garip geliyor.
Hatta bununla ilgili similasyonların yapılması gerektiğini düşüncesindeyim.

Örneğin Bow mavi germe 50 crit + silah 'ın 20 criti 'i olunca %70 ihtimalle crit mi demek
Atac rate deki yazan tutar'ı silah'ın düşük seviyesindeki tutarın üstüne ekleyip artık o aralıkdan mı hasar vuruyor falan filan benim çok ilgimi çekiyor bu analizler.
Veya ne bileyim, 15 leg+0 800 int mi yoksa 15leg+7 silah +600 int mi daha iyi gibi gibi deli analitik sorular. (Silahın hasarı mı yoksa karakterin hasarı mı üstün)

Yani yazılımları çalınmış bir data base de bu gibi matematiksel hesaplamaların anlatıldığı bir yer @Burak Yoğun 'a yakışır diyelim. :)

Sa reis çok haklısın sro'da karakter kasmaktan başka hiçbir detay yok. bu işe kafa patlatacak bir gönüllü lazım:)

Yeter yaa ben manyaklara gitmeden C ye basarak kaç vuracağımı hesaplamak istiyorum ya o GM buraya geleceeeek :)
GM değilse BY de olur :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri