• Merhaba Ziyaretçi sitemize hoşgeldin!
    Forumdaki içeriklerimizden daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz
    Hello Welcome to Guest!
    Register here to benefit more from our content on the forum
silkroad gamegami
silkroad phbot silkroad kılıçgame
SLM BURAK SÜRE 1 YIL VE ÜZERİ OLMAMIŞSA BAKTIĞIMIZDA BI DAHA NE ZAMAN KONTROL ETMELİYİZ TY BRO

bunun jcplanet versıyonu varmı ?
jcplanette oluyor mu bu muhabbet ?

Hesabı başarılı bir şekilde aktif ettim. Karakter seçme ekranında karakteri seçtikten sonra start dediğimde hiç bişey olmuyor, cancel diyip geri çıkamıyorum yan tarafında bir karakter var ona tıklıyorum oraya da geçmiyor seçtiğim karakterin penceresinde o şekilde beklemeye devam ediyor. Düzelir diye tekrar tekrar girmeye çalıştım fakat 4 kere denememe rağmen sürekli aynı sorunu yaşadım çözümü bilen biri var mı acaba

Hesabı başarılı bir şekilde aktif ettim. Karakter seçme ekranında karakteri seçtikten sonra start dediğimde hiç bişey olmuyor, cancel diyip geri çıkamıyorum yan tarafında bir karakter var ona tıklıyorum oraya da geçmiyor seçtiğim karakterin penceresinde o şekilde beklemeye devam ediyor. Düzelir diye tekrar tekrar girmeye çalıştım fakat 4 kere denememe rağmen sürekli aynı sorunu yaşadım çözümü bilen biri var mı acaba
Hesabın oldukça eskiyse desteğe ticket açıp hesabı aktif ettiğini ama oyuna giremediğini ingilizce şekilde belirtmelisin
Karakteri hotana çekerler ve düzelir ama desteğe ticket atman şart diğer türlü oyuna giremezsin

Eğer oyun haritası kaynaklı bir alanda map objesi içinde sıkıştı kaldıysa veya koordinatlar değiştiyse havada kalırsın anlamına geliyor bu gibi şeyleri sadece destek ticketi ile çözebilirsin

Geri