Anladım bunu şuraya konu olarak açın;oy
oyuna girebilicegim sürüm var ama giremiyorum açılmıyor hata veriyor
Silkroad Online Soru ve İstek Bölümü
Silkroad Online Soru ve İstek Bölümü - Silkroad Online Question and Request Section

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım bunu şuraya konu olarak açın;oy
oyuna girebilicegim sürüm var ama giremiyorum açılmıyor hata veriyor
Selam, örneğin bugün ayın 19'u tekrar yeni yılın aralığında bakmanız gerekir bir alana not edip unutmamaya çalışınSLM BURAK SÜRE 1 YIL VE ÜZERİ OLMAMIŞSA BAKTIĞIMIZDA BI DAHA NE ZAMAN KONTROL ETMELİYİZ TY BRO
Hayır bildiğim kadarı ile sadece joymax hesapları için geçerli bir durumbunun jcplanet versıyonu varmı ?
jcplanette oluyor mu bu muhabbet ?
Hesabın oldukça eskiyse desteğe ticket açıp hesabı aktif ettiğini ama oyuna giremediğini ingilizce şekilde belirtmelisinHesabı başarılı bir şekilde aktif ettim. Karakter seçme ekranında karakteri seçtikten sonra start dediğimde hiç bişey olmuyor, cancel diyip geri çıkamıyorum yan tarafında bir karakter var ona tıklıyorum oraya da geçmiyor seçtiğim karakterin penceresinde o şekilde beklemeye devam ediyor. Düzelir diye tekrar tekrar girmeye çalıştım fakat 4 kere denememe rağmen sürekli aynı sorunu yaşadım çözümü bilen biri var mı acaba