• Merhaba Ziyaretçi sitemize hoşgeldin!
    Forumdaki içeriklerimizden daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz
    Hello Welcome to Guest!
    Register here to benefit more from our content on the forum
silkroad gamegami
silkroad phbot silkroad kılıçgame

Silkroad Online Sıradaki Güncelleme Hk. (Varsayım)

onder

Onursal Üye
Onursal Üye
Server
KSRO 초원길
Silkroad Online, 2014 yılında oyuncularına "Legend IX - Arabian Nights" güncellemesini tanıtmış ve oyuna eklemişti. Resmi site üzerinde gezinirken bir görsel ile karşılaştım ve sıradaki güncellemenin görselde yer verilen olaylar/olgular ile ilgili olabileceğini düşünüyorum.

Ekran Alıntısı.PNG

Görüldüğü üzere 1. Sıradaki Arabian Nights oyuna eklenmiş. Kalanlar için düşünceleriniz nedir?

1611060330537.jpeg

2011 yılı, 4. çeyrekten bu yana geliştirici ekipleri yok. Oyunu ''gerçekten oynanabilir'' kılmak için o kadar ''geğişiklik'' gerekiyor ki bu yapıldığında ortaya alakasız bir oyun çıkacaktır. Moba ve mobil oyunların gölgesinde kalan ''çok kusurlu'' bir mmo-rpg için hiçbir şirket bu kadar ''kaynak harcanması'' yapıp risk almaz.

Arap ''extension''(genişlemesi) veya başkaları oyunu daha kararlı hale getirmeyecektir. Hali hazırda mevcut ''client'' üzerinden bunu denediler fakat çok başlarda rafa kalktı. Bunun sebebini ''pazarlar'' arası kafa karışıklığı çıkmaması için diye düşünüyorum. Ayrıca Babel'in neden oyuna enazından bir ''dungeon'' olarak eklenmediğini anlamadım. Muhtemelen pekçokları gibi o da yarıda rafa kalktı ve asla tamamlanamamış bir harita olarak bekliyor. Sky temple ise bitmeden oyuna entegre edilenler konusunda iyi bir örnek, haritasını bile çizmemişlerdi. Oyunun bu durumda olması hakkında pekçok şey söyleyebilirim ama sonucu değiştiremeyiz. Biz büyüdük ve dünya küçüldü.

Geri