Sanmıyorum gelse de bir şey ifade etmiyor bana göre çünkü piyasası oturmuş bir sunucuda çar yapmak/almak daha mantıklı sürekli sil baştan çar kasmak mantıklı gelmiyor18 Şubatta yeni server gelir mi sence Burak ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanmıyorum gelse de bir şey ifade etmiyor bana göre çünkü piyasası oturmuş bir sunucuda çar yapmak/almak daha mantıklı sürekli sil baştan çar kasmak mantıklı gelmiyor18 Şubatta yeni server gelir mi sence Burak ?
Konuyla alakalı değil beyler bir sorum olacak. Bende İsroya giriş yapmıyor. Sürekli
Failed to patch [Error code (-11)] bu hatayı alıyorum. Sildim yükledim baya birşey yaptım ama hala aynı. Detaylı çözüm bilen var mı ?
Evet her yıl sene sonunda duyurulur yeni yılın ilk ayında yüklenen silk miktarına göre kazanılan puanla şansımızı deniyoruz trsrodaki ile birebir aynıbu etkinlik bu senede gelir heralde birde bir sene içinde toplam yüklenilen silke göre puan veriyor değil mi @Burak Yoğun