Merhaba Srolobby Ailesi
Bugün sizlere silkroad origin mobile türkiye'ye cadılar bayramı akviteleri kapsamında getirilen cadılar bayramı kervanı hakkında bilgiler vereceğim.
Cadılar Bayramı Kervanı
Cadılar Bayramı Kervanı etkinliği her gün 22:00'da başlayıp 22:40'da bitecektir
Cadılar Bayramı etkinliği süresi boyunca her gün 22:00'da Cadılar Bayramı Kervanı Jangan şehir kapısından çıkıp Mezarlığa doğru hareket eder.
Yol boyunca kervana saldıran canavarlar dalgaları ortaya çıkacaktır oyuncuların canavarları yok etmek için birlikte çalışması gerekiyor.
Kervan Mezarlık noktasına ulaştığında kaybolur ve Cadılar Bayramı Boss'u ortaya çıkar, oyuncular ödül almak için boss'u kesmelidir.
Yol boyunca Cadılar Bayramı Kervanı canavarların saldırıları yüzünden ne kadar çok HP kaybederse, ortaya çıkacak olan Cadılar Bayramı Boss'unun HP çubuğu ve savunma nitelikleri o kadar yüksek olur. Oyuncuların aşırı HP kaybını önlemek için yolculuk sırasında kervanı korumak için ellerinden geleni yapmaları gerekir.
Eğer Cadılar Bayramı Kervanı canavarlar tarafından yok edilirse kervan kaybolur ve Cadılar Bayramı Boss'u da ortaya çıkmaz.
Ödüller;
Silk
Oyun Goldu
Guild Katkı Puanı
Cadılar Bayramı Boss Sandığı
Cadılar Bayramı Kervanı Nişanı
Boss Son Vuruş (Bitirme) Ödülü
Bireysel Hasar Sıralaması Ödülü (İlk 500'e ödül verilir)
Lonca Hasar Sıralaması Ödülü (İlk 10'a ödül verilir)
Başka bir konuda görüşmek üzere.


