Selamlar, Silkroad oynamaya yeni başlamayı düşünüyorum ve birkaç konuda tavsiyelerinize ihtiyacım var. Oyuna başlarken özellikle nelere dikkat etmem gerektiğini, başlangıç için hangi class/build tercihinin daha mantıklı olacağını öğrenmek istiyorum. Ayrıca oyunda hızlı gelişebilmek için farm ve leveling süreçlerini nasıl daha verimli yapabilirim? SP kasma, item dizme ve genel olarak karakteri en hızlı şekilde güçlendirme konusunda önerileriniz varsa paylaşırsanız çok sevinirim.
Bir de hangi sunucuda oynamamı önerirsiniz? TR sunucusuna baktım ancak 1000+ sıra vardı ve yeni bir oyuncu olarak bunu beklemenin pek mantıklı olmadığını düşündüğüm için alternatif sunucular arıyorum. Dengeli server önerileriniz varsa belirtirseniz çok iyi olur. Şimdiden teşekkürler.
Bir de hangi sunucuda oynamamı önerirsiniz? TR sunucusuna baktım ancak 1000+ sıra vardı ve yeni bir oyuncu olarak bunu beklemenin pek mantıklı olmadığını düşündüğüm için alternatif sunucular arıyorum. Dengeli server önerileriniz varsa belirtirseniz çok iyi olur. Şimdiden teşekkürler.