• Merhaba Ziyaretçi sitemize hoşgeldin!
    Forumdaki içeriklerimizden daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz
    Hello Welcome to Guest!
    Register here to benefit more from our content on the forum
silkroad gamegami
silkroad phbot silkroad kılıçgame

Burak Yoğun

Administrator
Kurucu
Server
TRSRO Knidos
gg_e31695f7112ee0057e.png

Merhaba Srolobby Ailesi :)

Bugün sizlere taiwan silkroad oynamak için nasıl üyelik alacağınızı detaylı şekilde anlatacağım.

Öncelikle
Değerli ziyaretçimiz, bağlantı içeriğini görüntüleyebilmeniz için, Giriş yap veya Kayıt ol işlemi gerçekleştirmeniz gerekmektedir.
şu linkten kayıt alanını açın.

Görselde gördüğünüz şekilde bilgileniriz ile alanları doldurun.

bj3e10z.png

Üyeliğinizi aldığınız zaman websiteden üyeliğinize giriş yapın ardından şu linkten kullanıcı sözleşmesini kabul edin.

Değerli ziyaretçimiz, bağlantı içeriğini görüntüleyebilmeniz için, Giriş yap veya Kayıt ol işlemi gerçekleştirmeniz gerekmektedir.

nz20dvp.png

Ardından şu linkten indirip oyunu sorunsuz şekilde oynayabilirsiniz.

Client Link:

Başka bir konuda görüşmek üzere :cool:

Merhaba, üyelik alırken telefona doğrulama kodu gelmiyor. Bu adımla ilgili yapılacak başka bir şey var mı? Ülke kodunu seçip(+90) telefonu girdim, kod bekliyorum :D

Pek çok farklı telefon numarasıyla denememe rağmen hiçbirine kod gelmedi. Bu sorunun çözümünü bilen varsa ve beni aydınlatırsa sevinirim 🤠

Arkadaşlar buraya bilgi notu düşeyim, mail attım. Bir kaç bilgi istediler ekran görüntüsü, hat hangi operatör, ülke vs. Türkiye'ye sms gönderimi yokmuş, şu an için Türkiye'den üyelik almak mümkün değilmiş. Hangi ülkelerden alınabilir diye sordum bir kaç gün önce ama cevap gelmedi. :rolleyes:

Arkadaşlar buraya bilgi notu düşeyim, mail attım. Bir kaç bilgi istediler ekran görüntüsü, hat hangi operatör, ülke vs. Türkiye'ye sms gönderimi yokmuş, şu an için Türkiye'den üyelik almak mümkün değilmiş. Hangi ülkelerden alınabilir diye sordum bir kaç gün önce ama cevap gelmedi. :rolleyes:
Uzun bir süre türkiyeden üyelikleri açıktı demek ki kapatmışlar cevap vermeleri de yine bir şeydir.

Geri