silkroad origin mobile türkiye
silkroad origin mobile türkiye
  • Merhaba Ziyaretçi sitemize hoşgeldin!
    Forumdaki içeriklerimizden daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz
    Hello Welcome to Guest!
    Register here to benefit more from our content on the forum
silkroad game silkroad phbot silkroad kopazar silkroad sromobile

Teleport konusunda yardım. (3 Viewers)

drfaustus

Kayıtlı Kullanıcı
Üye
Merhaba arkadaşlar, Hall of Worship, Shadow Temple vs... gibi yerlerde "TP xxxx,xxx" tarzında xControl ile komut vermek istiyorum ama bazı yerleri tanımıyor, script çizerken dahi "0,3,0" gibi sayılar veriyor bunu göndersem de teleport yapmıyor bunun için bir çözüm bilen var mı?

Merhaba arkadaşlar, Hall of Worship, Shadow Temple vs... gibi yerlerde "TP xxxx,xxx" tarzında xControl ile komut vermek istiyorum ama bazı yerleri tanımıyor, script çizerken dahi "0,3,0" gibi sayılar veriyor bunu göndersem de teleport yapmıyor bunun için bir çözüm bilen var mı?
Venefica ve Upper/Lower dungeon'lardaki teleportları bot görmüyor desteği yok partiyi bozarak veya return attırarak çıkış yaptırın

Venefica ve Upper/Lower dungeon'lardaki teleportları bot görmüyor desteği yok partiyi bozarak veya return attırarak çıkış yaptırın
Tövbe daha oralara gelemedik hele venefica dediğin şeyi ilk defa duyuyorum görmek nasip olmadı :D bu jüpiter temple varya the earth yuno falan oralarda bir de job templede oluyor sorun

Users who are viewing this thread

Back