silkroad origin mobile türkiye
silkroad origin mobile türkiye
  • Merhaba Ziyaretçi sitemize hoşgeldin!
    Forumdaki içeriklerimizden daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz
    Hello Welcome to Guest!
    Register here to benefit more from our content on the forum
silkroad game silkroad phbot silkroad sromobile silkroad kilic

Soru iSRO en mantıklı 300 coin harcaması

Caghazz

Kayıtlı Kullanıcı
Üye
Server
TRSRO Nemrut
Selamlar, yıllar sonra iSRO başlamaya karar verdim. Hebe'de başlayacağım en yeni sv olduğu için. JCplanet üzerinden 300 coin aldım, saat 18:00'den önce harcayacağım VIP için fakat ne almalıyım karar veremedim.
Solo oyuncuyum, genelde bot ile kasıyorum, görevleri falan yaparım arada bakıp. Biraz araştırdım, genelde fellow pet öneriyorlar, sebebi nedir? Pre almak mantıklı değil mi? Veya toplayıcı pet de hızlı kasmak için işi kolaylaştırmıyor mu?
Kısacası bu 300 coini başlangıc için harcamanın en mantıklı yolu nedir acaba?
Teşekkürler

ilgilenirsen ilanim var.

kankam, pre alip kullanabilirsin onun disinda serverda cok fazla dress ve pet var - charinda Page 3 yoksa Page 3 basarsin ardindan devil alirsin.
devil ve pet res alir kullanirsin aylik olarak. Yani duzgun kullanabilecegin itemler al ve kullan derim benden sana.

Selamlar, yıllar sonra iSRO başlamaya karar verdim. Hebe'de başlayacağım en yeni sv olduğu için. JCplanet üzerinden 300 coin aldım, saat 18:00'den önce harcayacağım VIP için fakat ne almalıyım karar veremedim.
Solo oyuncuyum, genelde bot ile kasıyorum, görevleri falan yaparım arada bakıp. Biraz araştırdım, genelde fellow pet öneriyorlar, sebebi nedir? Pre almak mantıklı değil mi? Veya toplayıcı pet de hızlı kasmak için işi kolaylaştırmıyor mu?
Kısacası bu 300 coini başlangıc için harcamanın en mantıklı yolu nedir acaba?
Teşekkürler
Selamlar

Genelde solo oyuncuya tavsiyem pre plus alıp golda çevirmek oluyor çünkü yüklü miktar gold eksik eşyanı almanı kolaylaştırır

ilgilenirsen ilanim var.

kankam, pre alip kullanabilirsin onun disinda serverda cok fazla dress ve pet var - charinda Page 3 yoksa Page 3 basarsin ardindan devil alirsin.
devil ve pet res alir kullanirsin aylik olarak. Yani duzgun kullanabilecegin itemler al ve kullan derim benden sana.
Sağ ol hocam ben zaten oyunu botlamak için oynayacağım çok zamanım yok, arada açıp bakayım ne düşmüş falan diye istiyorum ondan char almak gibi bir düşüncem yok.

Selamlar

Genelde solo oyuncuya tavsiyem pre plus alıp golda çevirmek oluyor çünkü yüklü miktar gold eksik eşyanı almanı kolaylaştırır
Kasarken devil vs. olmaması sıkıntı yaratır mı acaba? Çok golda sıkışırsam 3-5 bi gold satın alabilirim dert değil, ama silk pahalı olduğu için akıllıca kullanayım diyorum.

Kasarken devil vs. olmaması sıkıntı yaratır mı acaba? Çok golda sıkışırsam 3-5 bi gold satın alabilirim dert değil, ama silk pahalı olduğu için akıllıca kullanayım diyorum.
TRSRO olsa onları dert edebilirsin ama ISRO olduğu için 1-8 degree setin silahın herşey hazır devil 110+ için gerekiyor genelde

Fellow pet iyi bir seçenek fakat solo oyuncu olarak 1x fellow 1x fellow pet package 1x pet maması işini görür dersen ki hem kasılayım hemde fellow pet kasılsın sp biriktirsin diye en mantıklısı bu olabilir

Devil olarak s devil dışında bir şey kullanman iyi değil :)

TRSRO olsa onları dert edebilirsin ama ISRO olduğu için 1-8 degree setin silahın herşey hazır devil 110+ için gerekiyor genelde

Fellow pet iyi bir seçenek fakat solo oyuncu olarak 1x fellow 1x fellow pet package 1x pet maması işini görür dersen ki hem kasılayım hemde fellow pet kasılsın sp biriktirsin diye en mantıklısı bu olabilir

Teseskkur ederim hocam. 300 coin harcadım saat 16 civarı, suan 18i geçti fakat hala bronze vip görünüyorum, tam olarak nasıl calısıyor bu sistem ne zaman silver vip olurum ortalama bilgin var mı?

Edit : Hesaba çık gir yapınca geldi Silver, sorun yok.
Son bir soru hocam, 100k sp gelmiyor muydu ilk karakter açılışında? 0 sp ile başladım.

100k sp ve 1-9 arası sun weapon server açıldığı zaman ilk 3 ay içinde hesap açarsan alabilirsin sonra kaldırıyorlar Thanatosda açsaydın yardımcı olurdum

Son düzenleme:
Geri