Eline Sağlık Güzel Paylaşım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok phbot. Girmiyor. Normal cliet giriyor phbot yeni güncelleme olduNe sebepten ban yedin?
çözdüm sanırım olayı arada ip banlıyorlar sonra e-mail giriyorum lınk atıyorlar bana ona tıklayınca oyuna tekrar girebiliyorum değişik bir sistemNe sebepten ban yedin?
are you sure you installed it?gamecomGameStarter was not opening why?
Kendi sistemlerinden kaynaklı bir şey olabilir biraz beklemeni tavsiye edebilirimlinkten kayır alanına gidemiyorum link çalışmıyor galiba yardım edecek var mı ?
anladım ilginiz icin tesekkür ederim sagolun.Kendi sistemlerinden kaynaklı bir şey olabilir biraz beklemeni tavsiye edebilirim
Kontrol ettiğimde dediğin gibi bir sıkıntı var fakat siteleri hala paylaştığım gibi.
what type of password are you trying to use?I have problem with password cant create it always says Please enter in single-byte alphanumeric characters. or
Please enter in half-width alphanumeric characters.
any help?
I is ok worked nowWhat type of password are you trying to use?
selam, oyunu yukledim site eklentisini yukledim siteden oyunu baslat dedigimde ara eklenti oyun bulunamadi diyor
Değerli ziyaretçimiz, bağlantı içeriğini görüntüleyebilmeniz için, Giriş yap veya Kayıt ol işlemi gerçekleştirmeniz gerekmektedir.Değerli ziyaretçimiz, bağlantı içeriğini görüntüleyebilmeniz için, Giriş yap veya Kayıt ol işlemi gerçekleştirmeniz gerekmektedir.
ne yapmam gerekiyor
Silkroad yolu normal C:\Program Files (x86)\SilkROAD-Revolution NE YAPTIMSA OLMADI anlayan varsa el atsı
Same problem here... can tell me if u fix it please, thanx !selam, oyunu yukledim site eklentisini yukledim siteden oyunu baslat dedigimde ara eklenti oyun bulunamadi diyor
Değerli ziyaretçimiz, bağlantı içeriğini görüntüleyebilmeniz için, Giriş yap veya Kayıt ol işlemi gerçekleştirmeniz gerekmektedir.Değerli ziyaretçimiz, bağlantı içeriğini görüntüleyebilmeniz için, Giriş yap veya Kayıt ol işlemi gerçekleştirmeniz gerekmektedir.
ne yapmam gerekiyor
Silkroad yolu normal C:\Program Files (x86)\SilkROAD-Revolution NE YAPTIMSA OLMADI anlayan varsa el atsın
Merhaba hocam bu server ı oynamak istiyorum ama bi türlü halledemedim girişi felan yardımcı olurmusun ?![]()
Merhaba Srolobby Ailesi
Bugün sizlere japanese silkroad oynamak için nasıl üyelik alacağınızı detaylı şekilde anlatacağım.
ÖncelikleDeğerli ziyaretçimiz, bağlantı içeriğini görüntüleyebilmeniz için, Giriş yap veya Kayıt ol işlemi gerçekleştirmeniz gerekmektedir.şu linkten kayıt alanını açın.
Görselde gördüğünüz şekilde bilgileriniz ile alanları doldurun.
![]()
Kullanıcı sözleşmesini kabul ettikten sonra mailinize Pmang'tan bir mail gelecek mail içerisindeki linke tıklayarak üyeliğinizin kayıt işlemini tamamlayın
ArdındanDeğerli ziyaretçimiz, bağlantı içeriğini görüntüleyebilmeniz için, Giriş yap veya Kayıt ol işlemi gerçekleştirmeniz gerekmektedir.bu alandan üyeliğinize giriş yapın.
Giriş yaparken böyle bir doğrulama sistemi ile karşılaşacaksınız görseldeki kodu girip girişinizi yapın.
![]()
Ardından şöyle bir alan açılacak bu alanda görseldeki işaretli yere tıklayıp oyunun ana websitesine gidin.
![]()
Her şeyi sorunsuz yaptıysanız görseldeki gibi siteye giriş yapmış olacaksınız.
![]()
Daha sonra ''Değerli ziyaretçimiz, bağlantı içeriğini görüntüleyebilmeniz için, Giriş yap veya Kayıt ol işlemi gerçekleştirmeniz gerekmektedir.'' bu programı indirip bilgisayarınıza kurun.
Eğer bu program kurulu olmazsa oyunu kursanız bile giriş yapamazsınız.
Oyunu İndirmek İçin: Japanese Silkroad - Full Client
İngilizce Media: Japanese Silkroad - English Media
Başka bir konuda görüşmek üzere
Gerekli aşamaları yaptıktan sonra giriş yapıp oynayabilirsin nerede sorun yaşıyorsun?Merhaba hocam bu server ı oynamak istiyorum ama bi türlü halledemedim girişi felan yardımcı olurmusun ?