• Merhaba Ziyaretçi sitemize hoşgeldin!
    Forumdaki içeriklerimizden daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz
    Hello Welcome to Guest!
    Register here to benefit more from our content on the forum
silkroad gamegami
silkroad phbot silkroad kılıçgame
Bu uyarıyı neden alıyorum?

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    4.6 KB · Görüntüleme: 13
Sanırım rar sizin için indirilirken bozulmuş yeniden indirmeyi deneyin indirip çıkartmayı denedim bir sorun yok gibi duruyor
winrar güncel olmadığındanmış. çözüldü.
Art arda mesaj atıldığı için bir üst mesajınız ile bu mesajınız birleştirildi:

@Burak Yoğun bu konu seni baya yormuş açtığından beri özellikle de Togui village. Bir kişi daha eklendi şikayet edenlere :) Togui village tek yıldız hotan script.i alanlar tamam. bölge genişletmeme rağmen bazen mob kaçırıyor ama takip ettiğimden onda sıkıntı yok. Ama çözemediğim bir durum var. Uniq :) bir türlü kestiremedim. eklentide işaretli. Bir charda canavar tercihlerinde de ayarladım seçtim. durdurdum camp1 başına çektim başlattım. mob sıfırlanınca açılan 4 mob bölgesini dolaştı. merkeze geldi uniqe dokunmadan düz devam etti. Ne yapmak gerek?
Art arda mesaj atıldığı için bir üst mesajınız ile bu mesajınız birleştirildi:

mob tik.lerinin tümünü kaldırdım. uniq kesildi. çözüldü.

Son düzenleme:
@Burak Yoğun sıkıntı var ede.
1. Şehir döngüsü yaptıktan sonra FGW taşı bulunamadı diyor.
2. manuel sokup başlattıktan sonra kesmeye gidince saldırmıyor...

FGW 91-100 2* denendi!

@Burak Yoğun sıkıntı var ede.
1. Şehir döngüsü yaptıktan sonra FGW taşı bulunamadı diyor.
2. manuel sokup başlattıktan sonra kesmeye gidince saldırmıyor...

FGW 91-100 2* denendi!
Oyun dili ve fgw taşının scriptteki ismi bu duruma etki eder
Saldırır eklentideki mob tiplerini ne seçtin ona bakmak lazım

@Burak Yoğun değerli hocam
Fgw ye girince charlari DC yemesinin
Sebebi nedir acaba
Fgw ye kadar örneğin şehirde charlar bekliyor yada döngü yapıyor bir sorun yok
Fakat fgw ye ana char girip diğer charlari fgw ye davet ediyor. Buraya kadar sorun yok
Diğer charlar da fgw ye giriş yapınca karakterlerden bazıları direk DC yiyip oyundan kopuyor
2. Kez tekrar denedim yine 4 karakter DC yedi
Bunun sebebi çözümü nedir acaba

@Burak Yoğun değerli hocam
Fgw ye girince charlari DC yemesinin
Sebebi nedir acaba
Fgw ye kadar örneğin şehirde charlar bekliyor yada döngü yapıyor bir sorun yok
Fakat fgw ye ana char girip diğer charlari fgw ye davet ediyor. Buraya kadar sorun yok
Diğer charlar da fgw ye giriş yapınca karakterlerden bazıları direk DC yiyip oyundan kopuyor
2. Kez tekrar denedim yine 4 karakter DC yedi
Bunun sebebi çözümü nedir acaba
Karakteri fgw'ye ne ile çekiyorsunuz hangi eklenti veya komut ile?

Script commands ile hocam.bu arada fgw ıcın TRAutodunguen eklentısı ıle hocam. Normal AutoDungeon mu kullanmam l azım
Bu eklentiyi kullanmamanız gerekiyor scriptcommand onun için yazılmadı

Bota 2 komut ekledik fgw,summon ve ve fgw,teleport diye bu iki komut + AutoDungeon eklentisi işinizi görür

fgw,summon teleport npcsine kadar script çizerseniz bu komutu yazarak çarları çekebilirsiniz
fgw,teleport taşı açtıktan sonra taşı bulup içine girmesini sağlar

Burak only count hepsi secili ama uniqeleri pas geçiyor togui villagede neden olabilir sence?

Sen yazmadan önce tamda dediğin gibi tiklerı kaldırdım gerekli olanları sadece işaretledim ve sorunsuz bir şekilde mobları ve uniqeleri kesiyor, sadece mob atlaması yapıyor onuda sende çözemiyorsun sanırım.
Bu haritanın tasarımı ile ilgili bazen moblar dağ tepelerinde spawn oluyor bazen spawn olduktan sonra dağa çıkıp harita dışına çıkıyor oto fgwde flame mountain ve üzerini tavsiye ederim togui village biraz sorunlu

karekter ölmekten baska bişi yapmıyor amk 2 saatte sun set ile camp 1 e gelemedı

daha duzgun bir script cize bilirsin butun moblarla birlikte tren yapıyoruz amk

Geri