31.0.7 sürümünde çalışır mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet botun testing sürümünde çalışır stable sürümünde fgw için bu özellikler bulunmuyor31.0.7 sürümünde çalışır mı?
Sanırım rar sizin için indirilirken bozulmuş yeniden indirmeyi deneyin indirip çıkartmayı denedim bir sorun yok gibi duruyorBu uyarıyı neden alıyorum?
winrar güncel olmadığındanmış. çözüldü.Sanırım rar sizin için indirilirken bozulmuş yeniden indirmeyi deneyin indirip çıkartmayı denedim bir sorun yok gibi duruyor
Oyun dili ve fgw taşının scriptteki ismi bu duruma etki eder@Burak Yoğun sıkıntı var ede.
1. Şehir döngüsü yaptıktan sonra FGW taşı bulunamadı diyor.
2. manuel sokup başlattıktan sonra kesmeye gidince saldırmıyor...
FGW 91-100 2* denendi!
Karakteri fgw'ye ne ile çekiyorsunuz hangi eklenti veya komut ile?@Burak Yoğun değerli hocam
Fgw ye girince charlari DC yemesinin
Sebebi nedir acaba
Fgw ye kadar örneğin şehirde charlar bekliyor yada döngü yapıyor bir sorun yok
Fakat fgw ye ana char girip diğer charlari fgw ye davet ediyor. Buraya kadar sorun yok
Diğer charlar da fgw ye giriş yapınca karakterlerden bazıları direk DC yiyip oyundan kopuyor
2. Kez tekrar denedim yine 4 karakter DC yedi
Bunun sebebi çözümü nedir acaba
Script commands ile hocam.bu arada fgw ıcın TRAutodunguen eklentısı ıle hocam. Normal AutoDungeon mu kullanmam l azımKarakteri fgw'ye ne ile çekiyorsunuz hangi eklenti veya komut ile?
Bu eklentiyi kullanmamanız gerekiyor scriptcommand onun için yazılmadıScript commands ile hocam.bu arada fgw ıcın TRAutodunguen eklentısı ıle hocam. Normal AutoDungeon mu kullanmam l azım
sırf onun için ingilizceye çevirdim la oyunu, akşam bakalım.Oyun dili ve fgw taşının scriptteki ismi bu duruma etki eder
Saldırır eklentideki mob tiplerini ne seçtin ona bakmak lazım
Mob tiklerini kaldırıp tekrar dener misin?Burak only count hepsi secili ama uniqeleri pas geçiyor togui villagede neden olabilir sence?
Sen yazmadan önce tamda dediğin gibi tiklerı kaldırdım gerekli olanları sadece işaretledim ve sorunsuz bir şekilde mobları ve uniqeleri kesiyor, sadece mob atlaması yapıyor onuda sende çözemiyorsun sanırım.Mob tiklerini kaldırıp tekrar dener misin?
Bu haritanın tasarımı ile ilgili bazen moblar dağ tepelerinde spawn oluyor bazen spawn olduktan sonra dağa çıkıp harita dışına çıkıyor oto fgwde flame mountain ve üzerini tavsiye ederim togui village biraz sorunluSen yazmadan önce tamda dediğin gibi tiklerı kaldırdım gerekli olanları sadece işaretledim ve sorunsuz bir şekilde mobları ve uniqeleri kesiyor, sadece mob atlaması yapıyor onuda sende çözemiyorsun sanırım.
evet togui village problemli teşekkürler verdiğin emek içinBu haritanın tasarımı ile ilgili bazen moblar dağ tepelerinde spawn oluyor bazen spawn olduktan sonra dağa çıkıp harita dışına çıkıyor oto fgwde flame mountain ve üzerini tavsiye ederim togui village biraz sorunlu
Çarın ezikse ben ne yapayım kardeşimkarekter ölmekten baska bişi yapmıyor amk 2 saatte sun set ile camp 1 e gelemedı