Sol Reklam
Sağ Reklam
  • Merhaba Ziyaretçi sitemize hoşgeldin!
    Forumdaki içeriklerimizden daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz
    Hello Welcome to Guest!
    Register here to benefit more from our content on the forum
silkroad gamegami
silkroad phbot silkroad origin mobile türkiye
silkroad kılıçgame
Aga olmadı. Waiting for data to finish updating. dedi ve kaldı. Bunun için bir video yapabilir misin? Her güncellemeden sonra bu problemi yaşıyorum
Tamam bottan rsroyu seçtiğinde rsro.db3ü sildiğin için yeniden oluşturmak için uyarı atıyor sana bu bir hata değil ki?
Çok kafa karıştıracak bir şey yok aslında niye karışık geliyor anlamadım ama yapamazsanız video çekerim :)

Media.pk2 güncellendi
Öncelikle emeklerin için teşekkür ederim Burak. Fakat şöyle bir sorun oluştu mediayı değiştirdikten sonra; çantadaki üst ilk 4 sıra kullanılamıyor. Ayrıca karakter üzerinde görünen 4 item slotuda görünmüyor ve kullanılamıyor. Fotoğraf yükledim aşağıya.

görsel_2025-12-04_110816298.png

Öncelikle emeklerin için teşekkür ederim Burak. Fakat şöyle bir sorun oluştu mediayı değiştirdikten sonra; çantadaki üst ilk 4 sıra kullanılamıyor. Ayrıca karakter üzerinde görünen 4 item slotuda görünmüyor ve kullanılamıyor. Fotoğraf yükledim aşağıya.

Ekli dosyayı görüntüle 8067
Çözümü söyleyeyim oyunu komple siliyorsun setup ile yükleyip media.pk2'yi yeniden tanımlıyorsun

Şuan bende açık ve bir sıkıntı olmadan çalışıyor bu sorunu bir önceki güncellemede yaşayan oldu tek çözümü bu relic sistemi ekledikleri için sıkıntı çıkıyor

7amxqvt.png

connection failed (9) hatası alıyorum ne yapacağım ?
Oyundayım gördüğün gibi;

p7wedlz.png

Oyunun pk2sini değiştirince kaç botla giriyorsan yada botlarla oradaki rusro.db3'ü de sileceksin boş bir phbot.exe açıp oyunu hepsi için yeniden tanımlaman gerekir akside halde yukardaki hatayı alırsın

I am getting a connection failed (9) error,

when I change the media I am getting a connection failed (9) error can you help me please? :)

I am getting a connection failed (9) error,

when I change the media I am getting a connection failed (9) error can you help me please? :)
Bot and media.pk2 are working

If you try to log in after changing media.pk2 without deleting rusro.db3 in the bot's data folder, you will get an error. Delete it and allow it to regenerate.

7ay1xz9.png

gg_a8e0f6019fcf4e9d8c.png

Merhaba Srolobby Ailesi

Bugün sizlere resmi rsro için hazırlamış olduğum ingilizce mediayı paylaşacağım.

rsro.png

v3.3
Media.pk2 güncellendi.

İndirmek İçin:
Değerli ziyaretçimiz, bağlantı içeriğini görüntüleyebilmeniz için, Giriş yap veya Kayıt ol işlemi gerçekleştirmeniz gerekmektedir.

Rar Şifresi: Srolobby​
abicim çok teşekkür ederim cok uğraştım bulamamıitım günceli eline emeğine sağlık

gg_a8e0f6019fcf4e9d8c.png

Merhaba Srolobby Ailesi

Bugün sizlere resmi rsro için hazırlamış olduğum ingilizce mediayı paylaşacağım.

rsro.png

v3.3
Media.pk2 güncellendi.

İndirmek İçin:
Değerli ziyaretçimiz, bağlantı içeriğini görüntüleyebilmeniz için, Giriş yap veya Kayıt ol işlemi gerçekleştirmeniz gerekmektedir.

Rar Şifresi: Srolobby​
türkçe media pk da gelir mi acaba

Geri