rusro.db3'ü
3.0'dı 3.01 için silkdroad klasöründeki media pk2 yi mi değiştirmem gerek yoksa bot içerisindeki rusro.db3 dosyasını da mı silmem lazımMedia.pk2 güncellendi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.

rusro.db3'ü
3.0'dı 3.01 için silkdroad klasöründeki media pk2 yi mi değiştirmem gerek yoksa bot içerisindeki rusro.db3 dosyasını da mı silmem lazımMedia.pk2 güncellendi
Evet olan pk2yi sil yeniyi taşı ve .db3ü de sil oyunu bota yeniden tanımla3.0'dı 3.01 için silkdroad klasöründeki media pk2 yi mi değiştirmem gerek yoksa bot içerisindeki rusro.db3 dosyasını da mı silmem lazım
Aga olmadı. Waiting for data to finish updating. dedi ve kaldı. Bunun için bir video yapabilir misin? Her güncellemeden sonra bu problemi yaşıyorumEvet olan pk2yi sil yeniyi taşı ve .db3ü de sil oyunu bota yeniden tanımla
Tamam bottan rsroyu seçtiğinde rsro.db3ü sildiğin için yeniden oluşturmak için uyarı atıyor sana bu bir hata değil ki?Aga olmadı. Waiting for data to finish updating. dedi ve kaldı. Bunun için bir video yapabilir misin? Her güncellemeden sonra bu problemi yaşıyorum
Çözümü söyleyeyim oyunu komple siliyorsun setup ile yükleyip media.pk2'yi yeniden tanımlıyorsunÖncelikle emeklerin için teşekkür ederim Burak. Fakat şöyle bir sorun oluştu mediayı değiştirdikten sonra; çantadaki üst ilk 4 sıra kullanılamıyor. Ayrıca karakter üzerinde görünen 4 item slotuda görünmüyor ve kullanılamıyor. Fotoğraf yükledim aşağıya.
Ekli dosyayı görüntüle 8067
Oyundayım gördüğün gibi;connection failed (9) hatası alıyorum ne yapacağım ?
Bot and media.pk2 are workingI am getting a connection failed (9) error,
when I change the media I am getting a connection failed (9) error can you help me please?![]()
try deleting and reinstalling the gamei dont use any bot bro and i got error !
abicim çok teşekkür ederim cok uğraştım bulamamıitım günceli eline emeğine sağlık![]()
Merhaba Srolobby Ailesi
Bugün sizlere resmi rsro için hazırlamış olduğum ingilizce mediayı paylaşacağım.
![]()
v3.3
Media.pk2 güncellendi.
İndirmek İçin:Değerli ziyaretçimiz, bağlantı içeriğini görüntüleyebilmeniz için, Giriş yap veya Kayıt ol işlemi gerçekleştirmeniz gerekmektedir.
Rar Şifresi: Srolobby
Ne demek keyifli oyunlar agaabicim çok teşekkür ederim cok uğraştım bulamamıitım günceli eline emeğine sağlık
türkçe media pk da gelir mi acaba![]()
Merhaba Srolobby Ailesi
Bugün sizlere resmi rsro için hazırlamış olduğum ingilizce mediayı paylaşacağım.
![]()
v3.3
Media.pk2 güncellendi.
İndirmek İçin:Değerli ziyaretçimiz, bağlantı içeriğini görüntüleyebilmeniz için, Giriş yap veya Kayıt ol işlemi gerçekleştirmeniz gerekmektedir.
Rar Şifresi: Srolobby
Hayır maaleseftürkçe media pk da gelir mi acaba