Reklam
Sağ Reklam
  • Merhaba Ziyaretçi sitemize hoşgeldin!
    Forumdaki içeriklerimizden daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz
    Hello Welcome to Guest!
    Register here to benefit more from our content on the forum
silkroad gamegami
silkroad phbot silkroad origin mobile türkiye
silkroad kılıçgame
Merhabalar değerli arkadaşlar,

31.3.1 versiyonunun içerisinde oto-fgw bulunmamakta sanırım?

Mevcut makalede ki adımları takip etsem olur mu sizce?

@Burak Yoğun

1762959306964.png

bırakıp gidemessin tek tük atlıyor izlemen lazım o zamanda bir anlamı kalmıyor tabi

Son düzenleme:
Scripti indirdim, onun dışındaki tüm adımları eksiksiz yaptım fakat vermiş olduğun scriptte saldırı yapmıyor Togui 1* da

Scripti indirdim, onun dışındaki tüm adımları eksiksiz yaptım fakat vermiş olduğun scriptte saldırı yapmıyor Togui 1* da
Botta çalışan 2 sistem var agacım

Birisi klasik eklentiye ihtiyaç duyan > AttackArea
Diğeri ise botun kendi gömülü saldırı sistemi > AttacArea2 hangisi işine yararsa onu kullan :)

Merhaba isro oynuyorum ve botum son sürümde.Burada yazan gibi xautodungeon plugini ile ve pluginsiz bir şekilde denedim ancak iki şekilde de moblara atak yapmadı.Ya yürüyüp geçiyor ya da durup sayım yapıp atak yapmıyor.71- tek çar ile solo gitmeye çalışıyorum.Biri yardımcı olabilirse sevinirim

Ya da atlayarak yapıyor, atlayarak yapması benlik bir sorun mu yoksa sc ile ilgili mi ?

Merhaba isro oynuyorum ve botum son sürümde.Burada yazan gibi xautodungeon plugini ile ve pluginsiz bir şekilde denedim ancak iki şekilde de moblara atak yapmadı.Ya yürüyüp geçiyor ya da durup sayım yapıp atak yapmıyor.71- tek çar ile solo gitmeye çalışıyorum.Biri yardımcı olabilirse sevinirim
Ya da atlayarak yapıyor, atlayarak yapması benlik bir sorun mu yoksa sc ile ilgili mi ?
Yani aslında aynı şeyi söylüyorum reisler :)

Eğer botun kendi saldırı sistemini kullanmasını istiyorsanız botunuz phbot testing ise AttackArea2,20 gibi komut kullanacaksınız script içinde
Eğer klasik eklenti ile saldırı yaptırayım istiyorsanız xAutoDungeon tercih sizin :)

Yani aslında aynı şeyi söylüyorum reisler :)

Eğer botun kendi saldırı sistemini kullanmasını istiyorsanız botunuz phbot testing ise AttackArea2,20 gibi komut kullanacaksınız script içinde
Eğer klasik eklenti ile saldırı yaptırayım istiyorsanız xAutoDungeon tercih sizin :)
İşte sıkıntı şu ki iki türlüde saldırı yapmıyor :))

Geri