• Merhaba Ziyaretçi sitemize hoşgeldin!
    Forumdaki içeriklerimizden daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz
    Hello Welcome to Guest!
    Register here to benefit more from our content on the forum
silkroad gamegami
silkroad phbot silkroad kılıçgame
Manager üzerinden oyuna giriş yaptığım zaman yaklaşık 1 dakika içerisinde phBot kapanıyor, manager açık ve dc yiyorum.
Manager v2.5.7 ve phBot testing v31.1.2 kullanıyorum, bir fikir var mıdır acaba?

Manager üzerinden oyuna giriş yaptığım zaman yaklaşık 1 dakika içerisinde phBot kapanıyor, manager açık ve dc yiyorum.
Manager v2.5.7 ve phBot testing v31.1.2 kullanıyorum, bir fikir var mıdır acaba?
Merhaba sebebi managerin düşük kalması eğer bot 31.0.9 ve üzeri bir sürümse manager 3.0.3 olmak zorundadır
Önce bu konudan manager'i yedeklemeyi öğrenin ve bilgilerinizi yedekleyin

Ardından managerin 3.0.3 sürümünü buradan indirip aldığınız yedeği tekrar yükleyin sorun çözülecektir

Selamlar. bişey sorabilir miyim bu içerik yapılan yorumlara bakılırsa eski bir konu degil mi ? bi düzeltme oldugu için mi güncel konulara çıktı ? Teşekkürler !

anladım, her sefer de yeni konu açmamak için. benim geçen hafta oto çhar açtırma ile ilgili sorunum vardı acaba düzelmişmidir ? bugun kontrol edecegim. güncellemeyi dün yaptım.

Selamünaleyküm. Bottan pvrivate veya Russro fark etmiyor. Client i acmaya basliyor. Sonra socket gateaway hatasi diyor ve baglanmiyor. Normal client ten aciyorum ama bot ile giris yapamiyorum. Bilginiz var mi?

edit. en basta kapaliydi konu görmemisim. acikladiginiz gibi yaptim düzeldi. Tesekkür ederim.

Son düzenleme:
Geri