phBot kasılma alanı > kasılma > kısmını açıp çiziyorsunuzdaha duzgun bir script cize bilirsin butun moblarla birlikte tren yapıyoruz amk

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
phBot kasılma alanı > kasılma > kısmını açıp çiziyorsunuzdaha duzgun bir script cize bilirsin butun moblarla birlikte tren yapıyoruz amk
Plugin ayarların nasıl görseller misin?uniqleri neden kesmıyor
Uniqe görmüyor ve ghost curse goruyorPlugin ayarların nasıl görseller misin?![]()
tamam eklentinin ayarlarını görsellemen lazım ki yardımcı olabileyim hani?Uniqe görmüyor ve ghost curse goruyor
4 yıldız fgw elite moblar ama pluginfe strong olarak geçiyor
Ghost curseyi pete takip devam ettiriyorum busefer uniqe görüp durmuyor devam ediyor SC ye
Bu şekilde knk uniqe yi görup durmuyor ghost curse görüp duruyortamam eklentinin ayarlarını görsellemen lazım ki yardımcı olabileyim hani?
Buradaki seçili her şeyin tikini kaldırıp tekrar dene algılayıp saldıracaktırBu şekilde knk uniqe yi görup durmuyor ghost curse görüp duruyor
cok tesekkür ederim reis oldu bide bişey sorucaktım autoconfig pluginini calıstıramadım - bu konu hakkında bilgin varmıBuradaki seçili her şeyin tikini kaldırıp tekrar dene algılayıp saldıracaktır