• Merhaba Ziyaretçi sitemize hoşgeldin!
    Forumdaki içeriklerimizden daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz
    Hello Welcome to Guest!
    Register here to benefit more from our content on the forum
silkroad gamegami
silkroad phbot silkroad kılıçgame
daha duzgun bir script cize bilirsin butun moblarla birlikte tren yapıyoruz amk
phBot kasılma alanı > kasılma > kısmını açıp çiziyorsunuz :LOL:

d0qp2bp.png

Ghost Curse yi hem pluginden hem koruma canavar tercihlerinden yoksay yaptım ama yine de ghost curse (6) diye görüyor plugin 4 yıldız fgw strong mob

bende bir sorun var script dahilinde alana geliyor yaratıkları tanıyor botu başlatıyor durduruyor tekrardan başlatıyor böyle sonsuza kadar devam ediyor moblara saldırmıyor bot sürekli stop start oluyor

bende bir sorun var script dahilinde alana geliyor yaratıkları tanıyor botu başlatıyor durduruyor tekrardan başlatıyor böyle sonsuza kadar devam ediyor moblara saldırmıyor bot sürekli stop start oluyor
Eğer botun 31.2.6 ve üzeri ise xautodungeon eklenti direk özellik olarak bota eklendi eklentiyi silip tekrar dene saldırı yapacaktır

Eğer botun 31.2.6 ve üzeri ise xautodungeon eklenti direk özellik olarak bota eklendi eklentiyi silip tekrar dene saldırı yapacaktır
Kolay gelsin baskan bende 31,2,6 sürümü var tr sro oynuyorum yeni başladım da bu eklentiyi bot üzerinde bulamadım eklentiler kısmında embedded kısmında 6 plugin var gömülü olarak onların harici bi plugin yok başka bi yerde de göremedim Togui Village yapıcam sadece scripti çalıştırmaya çalısınca da yaratık kesmiyor fgw içinde sadece yürüyüp geçiyor eklentiyi kurayım dedim onu da görmiyor dc den white list den indirdim onu da görmüyor hiç bir şeyi değiştirmiyorum isim içerik felan direkt atıyorum ama görmüyor valla çözemedim kaç gündür eklenti direkt ebota eklendi demissin onu da bulamadım bi yardımcı olabilirmisin

herhangi bi plugin eklemeye çalıştığımda da görmüyor bot dc de tr sro için pluginler paylasılmıs whitelist adı altında onları da denedim tek tek ama hiçbirini görmüyor sadece gömülü 6 plugin bende mi bi sorun var çözemedim

Kolay gelsin baskan bende 31,2,6 sürümü var tr sro oynuyorum yeni başladım da bu eklentiyi bot üzerinde bulamadım eklentiler kısmında embedded kısmında 6 plugin var gömülü olarak onların harici bi plugin yok başka bi yerde de göremedim Togui Village yapıcam sadece scripti çalıştırmaya çalısınca da yaratık kesmiyor fgw içinde sadece yürüyüp geçiyor eklentiyi kurayım dedim onu da görmiyor dc den white list den indirdim onu da görmüyor hiç bir şeyi değiştirmiyorum isim içerik felan direkt atıyorum ama görmüyor valla çözemedim kaç gündür eklenti direkt ebota eklendi demissin onu da bulamadım bi yardımcı olabilirmisin

herhangi bi plugin eklemeye çalıştığımda da görmüyor bot dc de tr sro için pluginler paylasılmıs whitelist adı altında onları da denedim tek tek ama hiçbirini görmüyor sadece gömülü 6 plugin bende mi bi sorun var çözemedim
TRSRO için eklentilerde kısıtlama mevcuttur gömülü olanlar haricinde hiç bir şey çalıştıramazsınız
Bot yürüyüp geçmez botun 31.2.6 ise AttackArea komutunu otomatik algılayıp o bölgede durup saldırı yapar eğer eklenti klasöründe xautodungeon varsa onu sil ve botunu yeniden başlat çalışacaktır

tamam o şekil deniyeyim klasörde eklenti vardı zaten görmüyor diye dokunmamıştım bide silip denerim teşekkürler

Suan denedim atak yapıyor ama bazı bölgeleri atlıyor bazen de 2 yaratık kesip yürümeye devam ediyor
sanırım range den dolayı biraz sc ile oynayıp çözerim gibi

Suan denedim atak yapıyor ama bazı bölgeleri atlıyor bazen de 2 yaratık kesip yürümeye devam ediyor
sanırım range den dolayı biraz sc ile oynayıp çözerim gibi
range ile oynadım ama sonuç aynı hala atlıyor bazen kesiyor bazen kesmiyor coğu zaman kesmeden dümdüz ilerliyor
Art arda mesaj atıldığı için bir üst mesajınız ile bu mesajınız birleştirildi:

fark etmiyor attackareayı çalıştıran gömülü eklenti değil botun ta kendisi
müsait oldugunda ilgilenebilirmisin sorunu çözemedik

Son düzenleme:
Geri